به گزارش میامی جوان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: میانگین تولید این نوع فلفل بومی ، که از نظر تندی در کشور بی نظیر است در هر هکتار ۲ و نیم تن است و برخی کشاورزان پیشرو تا ۵ تن نیز برداشت میکند.
علی اصغر محمدی پیش بینی کرد: تا پایان فصل برداشت ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن محصول فلفل از اراضی زیر کشت فرومد و روستاهای کلاته سادات، میرعلم، استربند و فیروزآباد برداشت می شود.
به گفته وی ، کشاورزان فرومدی در دو دوره محصول فلفل را کشت میکنند که یکی از آن دوره اواخر زمستان و آغاز بهار است و دوره دوم پس از برداشت گندم و جو بصورت نشاء کاری کاشت میشود و در اویل فصل پاییز به ثمر میرسد.
محمدی افزود: کشاورزان محصول فلفل را به دو صورت ، تر و خشک شده به بازار عرضه میکنند که امسال نمونهتر و تازه آن کیلویی ۶ تا ۷ هزار تومان و خشک شده آن تا ۳۰ هزار تومان است .
وی بزرگترین چالشهای تولید فلفل در فرومد را به رغم برخورداری از منابع آبی مناسب، خرده مالکی و زمینهای کمتر از نیم و یک هکتار، اجرا نشدن طرحهای یکپارچه سازی اراضی، نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی و برخی آفات برشمرد.
جهاد کشاورزی میامی امسال فلفل را بعنوان طرح استانی محصول سالم تحت پوشش دارد تا با کنترل استفاده از سموم و عناصر بتواند محصول نهایی را با کمترین حد سموم باقیمانده بدست آورد.




انتهای پیام/
- منبع خبر : صداو سیما